بررسی جیلی امگرند 7 – بررسی مزایا و معایب جیلی امگرند در پارتکده

جیلی امگرند 7 یک سدان خانوادگی است که توسط بخش امگرند کارخانه جیلی تولید شده است. این خودرو جزء سدان های نیمه لوکس چینی در کشور ما محسوب میشود که سرسخت ترین رقیب چینی آن بسترن B50F و جک J5 است. امگرند EC7 با هدف صادرات به کشور های دیگر ساخته شد. در این مطلب از مجله پارتکده قصد داریم نگاهی کلی به جیلی امگرند داشته و معایب و مزایا آن را بررسی کنیم.
مطالب مرتبط: صفحه محصولات لوازم یدکی جیلی امگرند
بررسی کلی جیلی امگرند 7
همانند دیگر برندهای چینی، جیلی نیز یکی از شرکت هایی است که محصولاتش را در سال های اخیر به بازار داخلی کشور ارائه داده است. این کمپانی یکی از بهترین خودروسازان چین بوده و محصولات تولید شده توسط این برند، دارای فروش بسیار خوبی در بازار چین و دیگر بازارهای بین المللی هستند. جیلی امگرند از یک موتور 4 سیلندر 1.8 لیتری مجهز به سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ بهره می برد که توانایی تولید 139 اسب بخار قدرت را دارد و با گیربکس های دنده دستی و CVT عرضه شده است.
ارائه جیلی امگرند 7 اتوماتیک به بازار ایران
این روزها با مشاهده بهبود کیفیت و ایمنی خودرو های چینی و شنیدن اخبار موفقیت برخی از برند های این کشور در بازارهای جهانی، دیدگاه بسیاری از کاربران ایرانی به محصولات چینی تغییر کرده و حالا برای ماشین چینی احترام بیشتری قائل هستند. اما تا همین چند سال پیش اوضاع کاملاً متفاوت بود و اعتبار برند های نوپای چینی در وضعیت بدی قرار داشت. در آن دوران کمتر کسی محصولات این کشور را لایق رقابت با کمپانی های کهنه کار میدانست و حتی طرفداران پر و پا قرص این ماشین ها هم فقط و فقط به دلیل ارزان قیمت بودن، به سراغشان میرفتند. در این بین اما چندین مورد استثناء قدم به کشورمان گذاشتند که با کیفیت ساخت بالا و ایمنی مناسب خود توانستند این دیدگاه منفی را تا حد زیادی تغییر دهند. یکی از آنها جیلی EC7 بود. خودرویی توسعه یافته روی پلتفرم تویوتا کرولا؛ آن هم از برندی که مالک کمپانی ولوو است و حتی در برخی از کشورهای اروپایی هم نامش به گوش میرسد.
خب پس با این تفاصیل جای تعجب ندارد که جیلی EC7 علیرغم وجود برخی نقاط ضعف توانست اعتماد خیلی ها را به خود جلب نماید و به اعتباری بالاتر از اکثریت هموطنانش دست یابد. البته این روزگار خوش برای دوست داران جیلی دوام چندانی نداشت و عرضه این محصول به کشور ایران پس از مدت کوتاهی متوقف گردید.
جیلی امگرند 7 با نامهای دیگری چون جیلی امگرند و جیلی EC7 هم شناخته میشود. این خودرو ظاهر جذابی دارد و حتی در ابتدا به دلیل شباهت لوگو با برخی برند های آمریکایی و شباهت ظاهری با خودروهای آلمانی، به عنوان یک خودرو گران قیمت در میان مردم شناخته میشد. امگرند یکی از بهترین خودرو هایی است که در کشور چین تولید شده و به دلیل همین کیفیت بالا توانست به برخی از کشور های اروپایی هم راه پیدا کند.
مطالب مرتبط: صفحه محصولات لوازم یدکی جیلی امگرند
بررسی ایمنی و ظاهری جیلی امگرند 7
جیلی امگرند 7 نخستین خودرو ساخت چین بود که در آزمون های ایمنی یورو انکپ موفق به کسب 4 ستاره ایمنی شد و به عنوان یک خودرو باکیفیت شناخته شد. طراحی ظاهری جیلی امگرند با ظاهر پخته و شیک خود باعث شده این خودرو هنوز هم بعد از گذشت این همه سال وجهه ظاهریاش را تا حدود زیادی حفظ کرده و بدلیل خطوط منطقی بدنه و واردات محدود، خیلی از مد افتاده و تکراری به چشم نمیآید. حتی میتوان گفت که طراحی این ماشین نسبت به بسیاری از رقبای صفر کیلومتر امروزی، از جمله جیلی GC6 (که البته در کلاس پایینتری قرار دارد) از بسیاری جهات جذابتر است. در قسمت جلویی، چراغ هایی درشت و خشن در ترکیب با یک جلوپنجره بزرگ کرومی، شکل و شمایل جسورانه و تا حدودی اسپرت را پدید آوردهاند. اما با گذر از این قسمت و رسیدن به بخش کناری و انتهایی متوجه میشویم که این ماشین بیش از خشونت، روی متانت و ویژگیهای خانوادگی خود تاکید دارد و با خطوط سیال و در عین حال ساده و همچنین طراحی نسبتا لوکس انتهایی، سعی میکند خودش را یک اتومبیل مدرن نشان بدهد. البته همانطورکه میدانید مدل هاچبک جیلی (یا همان RV) تفاوت های ظاهری زیادی با مدل صندوقدار دارد و برخلاف آنچه در امثال 206 شاهد بودهایم، اینجا سپرها، جلوپنجره و چراغها شکل و شمایل متفاوتی به خود گرفتهاند تا هارمونی کلی در هر دو مدل هاچبک و صندوقدار پابرجا باقی بماند.

طراحی داخلی و کابین جیلی امگرند 7
طراحی کابین جیلی امگرند 7 هم خوب بود اما نه به خوبی طراحی بدنه. داشبورد طراحی نسبتا سادهای دارد و یک نمایشگر در مرکز آن دیده میشود. پوشش انتخاب شده در کابین جیلی امگرند برای صندلی ها و متریال به کار رفته در کابین از کیفیت مطلوبی برخوردارند و میتوان گفت سواری نسبتا نرمی دارد. فضای سرنشینان عقب در حد متوسطی جادار است اما برای استفاده در مسیرهای طولانی گزینه خوبی به شمار میرود.
مطالب مرتبط با برند جیلی

امکانات جیلی امگرند 7
کمپانی جیلی تجهیزاتی چون 6 عدد کیسه هوا، نمایشگر 6.5 اینچی، تنظیم برقی صندلی راننده در 8 جهت، سانروف برقی، تنظیم برقی آینه های جانبی مجهز به گرمکن، صندلیهای عقب تاشو و چراغ های جلو اتوماتیک با قابلیت تنظیم ارتفاع نور را در این نسخه از امگرند به کار برده است.
موتور جیلی امگرند 7
همانطور که در ابتدای این مطلب هم گفته شد؛ جیلی امگرند 7 به یک موتور 1.8 لیتری 4 سیلندر مجهز شده که قادر است 139 اسب بخار قدرت و 172 نیوتن متر گشتاور تولید کند. این قدرت به وسیله جعبه دنده 5 سرعته دستی و یا 6 سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو انتقال مییابد. این قدرت برای به حرکت درآوردن جیلی امگرند 7 کافی است و میتوان عملکرد فنی آن را خوب ارزیابی کرد.

انواع جیلی امگرند در بازار
جیلی امگرند 7 در حال حاضر در دو نسخه اتوماتیک و دندهای موجود است که با یکدیگر اختلاف قیمتی تقریبی 60 میلیون تومانی دارند و در بازار و در نسخه های دست دوم سال های 2013 و 2014 به فروش میرسند. جیلی امگرند 7 در اوایل ورود به بازار خودرویی بسیار با کیفیت بود ولی با اتفاقاتی که برای نمایندگی این برند در ایران برایش رخ داد به یک باره بازار نمونه های دست دوم این خودروی با کیفیت چینی دچار مشکل شد و دیگر آن جذابیت گذشته را ندارد.
مطالب مرتبط با برند جیلی
تجربه رانندگی با جیلی امگرند
راننده پشت فرمان امگرند از نظر تسلط به اطراف شرایط مناسبی دارد و به غیر از قطور بودن ستونهای A که در برخی زوایا محدویت هایی برای دایره دید ایجاد میکند، مشکل دیگری یافت نمیشود. متاسفانه سیستم صوتی فابریک جیلی از کیفیت کاملا متوسطی برخوردار است اما در عوض شرایط تهویه هوا مناسب است. ارگونومی کلی هم قابل قبول است و در نتیجه خیلی زود به ادوات ماشین مسلط میشویم. غربیلک فرمان در ابتدا مقداری بزرگ به نظر میرسد اما عملکرد نرمی دارد و برای رانندگی در شهر خوش دست به نظر میرسد. هرچند همین نرمی در سرعت های بالاتر روی دقت فرمان و آکاهی راننده از وضعیت چرخها تاثیر منفی خواهد گذاشت.
از لحاظ راحتی و کیفیت سواری هم باید گفت که روی صندلی های جلو اوضاع قابل قبول است اما در قسمت عقب کوبش های ناشی از برخورد با دست اندازهای خشک هر از گاه به داخل کابین نفوذ میکند و آسایش سرنشینان را برهم میزند. در واقع با وجود تشابهات جیلی EC7 با محصولات قدیمی کرولا در این بخش نمیتوان شباهت چندانی میان جیلی و کرولا پیدا کرد.
در مورد فرمانپذیری هم باید گفت که امگرند 7 برای یک سواری عادی و خانوادگی مشکلی ندارد اما اگر جزو آن دسته افرادی هستید که با سرعت بالا به پیچها حمله میکنند، باید به شما هشدار بدهیم که فرمان پذیری جیلی امگرند از شرایط ایدهآل فاصله دارد. پس بهتر است که مقداری احتیاط را چاشنی کار کنید.
در خصوص شتابگیری هم بسته به مدل دندهای و اتوماتیک اوضاع بین حالت مناسب و متوسط متغیر خواهد بود. یعنی با مدل دندهای میشود از واکنشهای پدال گاز رضایت نسبی داشت اما در مدل اتوماتیک شتاب و کشش آنقدر ها عالی و لذت بخش نیست که لبخند رضایت را بر لبانتان جاری سازد، و آنقدر هم ضعیف نیست که ناامیدتان کند. هر دو نوع جعبه دنده عملکرد نرم و دقیقی دارند و از نظر گیربکس مشکلی با هیچ کدام از این دو نخواهید داشت.
ترمز های جیلی امگرند نیز شرایط قابل قبولی دارند و به موقع و با نرمی به درخواست کاهش سرعت یا توقف واکنش نشان میدهند. هرچند در این بخش هم نباید توقع واکنش های یک خودرو با ذات اسپرت در حد ام جی 6 را از آن داشت.
جیلی امگرند در سرعت های پایین کابین ساکتی دارد اما با افزایش دور موتور و سرعت، مقداری از صدای باد و موتور به داخل کابینش نفوذ میکند که البته آنقدرها هم شدید و آزاردهنده نیست.
مطالب مرتبط: صفحه محصولات لوازم یدکی جیلی امگرند
نظرات کاربران در مورد جیلی امگرند
این خودرو برخلاف چینی بودن برندش، توانست عملکرد خوبی را داشته باشد به همین دلیل فروش آن علاوه بر ایران در دیگر کشور ها هم بازار خوبی را تجربه کرد. جیلی امگرند شاید اگر همچنان در ایران عرضه می شد، می توانست بازار خوبی داشته باشد. این خودرو نیز همانند دیگر خودرو ها دارای معایبی هست که در به چند مورد ازین معایب خواهیم پرداخت.
معایب جیلی امگرند 7
1- بازار دسته دوم لوازم یدیکی از مهمترین دلایلی است که میتوان در رابطه با عدم خرید جیلی امگرند 7 از سوی برخی مشتریان عنوان کرد. همانند اکثر خودرو های چینی، جیلی امگرند 7 نیز دارای بازار دسته دوم بدی است و برخی مالکان این خودرو برای فروش اتومبیل خود با مشکلاتی رو به رو هستند و هنگام فروش نهایی اتومبیل خود، با افت قیمت بسیار زیادی رو به رو خواهند بود.
2- خدمات پس از فروش ضعیف و عدم عرضه نمونه جدید از دیگر مواردی است که میتوان در رابطه با عدم خرید جیلی امگرند 7 از سوی برخی مشتریان عنوان کرد. بر این اساس، نماینده رسمی کمپانی جیلی چین در ایران که جیلران نام دارد؛ به بیان برخی از مالکان خودرو های جیلی در کشور، در اکثر شهرها دارای نمایندگی فعال نبوده و تنها در شهرهای بزرگ کشور قادر به ارائه خدمات به مشتریان است و این امر به خودی خود باعث نارضایی کاربران این خودرو شده است. همچنین، از دیگر مواردی که میتوان در این بخش بیان کرد، عدم عرضه نمونه جدید امگرند 7 توسط جیلران موتور به بازار خودرویی کشور است و متاسفانه همچنان باید شاهد نمونه های قدیمی این مدل در بازار داخلی باشیم. (لازم به یادآوریست که امگرند 7 نیو فیس یکی از بهترین سدانهای بازار چین بوده و ارزش خرید بالایی را دارا است.)
3- کیفیت متوسط چرم صندلی ها و سایر ادوات داخلی یکی دیگر از مواردی است که میتوان در رابطه با عدم خرید جیلی امگرند 7 از سوی برخی مشتریان عنوان کرد. با توجه به گفته برخی مالکان این خودرو، میتوان گفت که چرم موجود بر روی صندلیهای این مدل پس از کارکردی در حدود 40 الی 45 هزار کیلومتر، دچار افت کیفیتی تقریبا محسوس شده و دارای چین و چروکهایی میشود.
4- سرانجام، به آخرین مورد در رابطه با عدم خرید جیلی امگرند 7 از سوی برخی مشتریان میرسیم که بیشتر به مشکل خدمات پس از فروش ضعیف برمیگردد. کمبود قطعات یدکی و مصرفی این مدل در بازار آزاد یکی دیگر از موارد معایب این خودرو است. با توجه به صحبتهای مالکان این خودرو، تهیه برخی لوازم یدکی و مصرفی این مدل در بازار آزاد به خصوص در شهرستانها سخت و در گاهی اوقات کمیاب است و در صورت پیش آمدن هر گونه مشکل، باید از شهرهای بزرگ درخواست خرید قطعه برای این خودرو را انجام داد.
مطالب مرتبط با برند جیلی
دیدگاه ها:
دیدگاهی ثبت نشده است