کیا سراتو ساخت ایران چه لوازم یدکی مشترکی با سراتو وارداتی دارد؟

کیا سراتو از سال 2003 به همین نام در مجموعه کیا هیوندا تولید می شود. نسل حال حاضر که سایپا در ایران تولید می کند دومین نسل از چهار نسلی است که تا به الان تولید شده و از حدود سال 88 تا 89 شروع به وارد شدن به ایران شد. این خودرو که توسط نمایندگی اطلس موتور که از نمایندگان هیوندای و کیا بود به بازار خودرو ایران ارائه شد. شرکت سایپا از سال 1394 شروع به مونتاژ این خودرو کرده و همینطور ناوگان پلیس ایران هم به این خودرو مجهز است. این خودرو در سال هایی که این نسل از آن ارائه میشد در میان مردم آمریکا محبوبیت زیادی داشت و همواره جزء چند خودرو محبوب مردم آمریکا قرار گرفته بود. در ایران نیز به عنوان خودرویی به صرفه و با کیفیت نسبت به بقیه محصولات متداول در بازار ایران مورد استقبال قرار گرفته است. مورد مثبت دیگر درباره این خودرو این است که خدمات و قطعات آن در دسترس است. در ایران یکی از دلایل اقبال خوب خودرو های ساخت داخل این است که بیشترین نگرانی ها از نگاه مصرف کننده که خدمات و قطعات بعد از خرید خودرو است، را برطرف میشود. شاید یکی از دلایل صف کشیدن مردم ایران برای خرید خودروهای ساخت داخل، این است که قطعات آن رند است و در ایران که تحریم است پیدا میشود. قطعات این خودرو نیز به دلیل موج زیادی از واردات قطعاتی که در چند سال اخیر وارد شده، دارای سطح تامین خوبی است.
کیفیت خودرو سراتو ساخت ایران چگونه است؟
سراتو خودرویی است که به طرز شگفت انگیزی دارای کیفیت ساخت بالایی میباشد؛ بر خلاف خودرو های اروپایی که توسط ایران خودرو ساخته میشود، سراتو در همه شرایط آب و هوایی کار میکند و مشکل اساسی و بدی را ایجاد نمیکند. اگر بخواهیم نیم نگاهی هم به وقار و پرستیژ خود خودرو داشته باشیم؛ این خودرو تقریبا با قیمت مناسب نمایندهی یک خودرو متوسط رو به بالا در جامعه تعریف شده است. همچنین دارای پرستیز مناسبی است که قطعات آن به وفور در بازار پیدا میشود و مالک خودرو نیازی ندارد که زمان زیادی برای سفارش یا تامین قطعات آن صرف کند.

موتور کیا سراتو ایرانی چه تفاوتی با نمونه خارجی آن دارد؟
موتور این خودرو در کشورها با موقعیت های ترافیکی متنوع می باشد و میتوان گفت در هر کشوری کانسپت مخصوص به خود را دارد که البته به غیر از این هم انتظاری از این خودرو ساز محبوب نمیرفت. موتورهای مختلفی از 1600 سی سی تا 2400 سی سی بنا به نیاز اقلیمی برای این خودرو تعریف شده که نمونه های وارداتی آن ها در ایران دارای حجم موتور 2000 سی سی و معرف به تتا 2 استفاده شده که همگی اتومات اند. در مدل های داخلی برای به صرفه تر بودن از موتور 1600 سی سی استفاده میشود که قدرت موتور بنا به مقالات بین 124 تا 138 اسب بخار متنوع است. البته با وضعیت بنزین های ایران اگر این مقدار هم خروجی داشته باشد، جای تعجب و ناباوری است. قابل ذکر است که در مدل 2000 سی سی آپشنال از موتور 2000 سی سی تتا 2 استفاده شده و با یک سری از خودروهای اسپرتیج در سراسر دنیا مشترک است.
تفاوت گیربکس و جلوبندی کیا سراتو ایرانی با نمونه های خارجی چیست؟
گیربکس این نسل در نمونه های وارداتی فقط به صورت اتوماتیک ارائه شده اما در نمونه های مونتاژ داخل به عنوان دنده ای و اتوماتیک (آپشنال) هم عرضه شده که هر جفت آن ها شش دنده دستی و اتوماتیک هستند.
جلوبندی این خودرو با تمامی مدل های آن مشترک است.
ترمز کیا سراتو مونتاژ ایران با خارج از ایران تفاوت دارد؟
ترمزهای این خودرو در جلو مشترک است اما در عقب برای مونتاژ ایران همگی کفشکی است. در مدل های وارداتی ترمز های عقب نیز دیسکی می باشد.
اگر برای خودرو سراتو خود نیاز به لنت ترمز دارید، بر روی این لینک کلیک کنید.

سخن پایانی
خودرو سراتو که الهام گرفته از کیا فورته بوده تا به الان همیشه از نظر کیفیت و راحتی جزء مدل های مطلوب مصرف کنندگان بوده است. این خودرو زیبایی و راحتی را با نگاهی مهندسی شده به تصویر کشیده که باعث محبوب تر شدن هرچه بیشتر این برند و خودرو ساز شده است. از سال 90 این نسل از خودروی دوست داشتنی در ایران بوده و همیشه قطعات آن در دسترس مصرف کننده است . در آخر نیاز است که به این نکته اشاره کرد که از اصالت و کیفی بودن قطعهای که برای سراتوی خود در نظر دارید اطمینان کامل حاصل کنید؛ چراکه بی توجهی به این مساله میتواند به خودرو سراتو شما لطمات زیادی وارد کند.
دیدگاه ها:
دیدگاهی ثبت نشده است